chatsimple

Collega aan het woord: Jelle vertelt!

3 okt 2024

Terug van weggeweest en op veler verzoek pakken we de draad van ons blog Collega aan het Woord weer op. Bijna twee jaar geleden heeft Jelle Dröge zich voorgesteld en ons meegenomen in zijn rol bij BrinQer, toen nog als commercieel medewerker binnendienst. Tegenwoordig vervult Jelle een combinatiefunctie en bekleedt ook de functie van Functioneel Beheerder.

Jelle, geboren en getogen in Vaassen, vond na diverse banen zijn roeping bij BrinQer in Apeldoorn. Als Medewerker Commerciële Binnendienst houdt hij zich bezig met klantcontacten, offertes en overeenkomsten. De onvoorspelbaarheid en de kans om zijn creativiteit in te zetten zijn voor Jelle energiegevers in zijn werk. Hij voelt zich sterk betrokken bij de organisatie en waardeert de vrijheid en verantwoordelijkheid die hij krijgt. Jelle ervaart BrinQer als een ‘mensen-bedrijf’ waar hij trots mag zijn op zijn prestaties en zich onderdeel voelt van een hechte club.

Naast zijn rol in de Commerciële Binnendienst heeft Jelle zijn interesse en talent in ICT en functioneel beheer kunnen toepassen. Hij was betrokken bij de implementatie van een nieuw CRM-systeem en houdt zich continu bezig met doorontwikkelingen en verbeteringen hiervan. Deze ervaring heeft hem een nieuw perspectief gegeven op werk en heeft geleid tot zijn ontwikkeling tot een officiële combinatiefunctie als functioneel beheerder.

“Ik voel me hier onderdeel van een hechte club waar ik trots mag zijn op mijn prestaties”

“De commerciële binnendienst medewerkers bij BrinQer zijn Suzanne en ik. We hebben een goede taakverdeling maar kunnen elkaar ook volledig vervangen wanneer nodig. Wat we doen, vinden we leuk en zet ons in onze kracht. Het grootste verschil tussen onze werkzaamheden zit in databeheer en -controle taken. Ik stel bijvoorbeeld diverse rapportages van effectmetingen op en richt functionaliteiten in voor overzichten en exports, zoals het bouwen van specifieke dashboards en widgets in ons CRM-systeem.”

“We zijn continu bezig met door ontwikkelen; dat houdt ons scherp!”

“Als beheerder van ons CRM-systeem en door mijn interesse in IT-gerelateerde zaken, werd mij gevraagd of ik de vacante uren bij functioneel beheer wilde vervullen naast mijn collega Dennis. Ik ben nog veel aan het leren en ontwikkelen, maar krijg daar voldoende ruimte voor. In ons helpdesksysteem verdeel ik de binnenkomende tickets, bepaal de prioriteiten en verdeel deze tussen collega’s en afdelingen. Bij de onboarding van nieuwe collega’s zorg ik voor de installatie, inrichting en uitleg van onze applicaties en accounts. Momenteel ben ik ook betrokken bij onze ISO-certificering en het autorisatiebeleid voor informatieveiligheid.”

“Ik volg de snelle ontwikkelingen van AI op de voet”

“Bij BrinQer staan we nooit stil. We zijn continu bezig met door ontwikkelen en kijken waar het beter en efficiënter kan. Ik volg de ontwikkelingen op het gebied van Artificial Intelligence op de voet; ik ben sterk voorstander van het ontdekken en toepassen van de mogelijkheden van AI, maar neem ook een actieve rol in als het gaat om het creëren van bewustwording dat we waakzaam moeten zijn met deze snel, ontwikkelende technologie. Laten we hier in een volgend blog weer bij stilstaan, we hebben op dat moment vast weer veel ontwikkeld! En over vijf jaar? Die onvoorspelbaarheid houd ik graag zo. Zolang ik zo afwisselend, in mijn kracht en met deze regelvrijheid mag blijven werken, blijf ik bij BrinQer werken.”